Verebus
ILS-Platform zet zich in om ILS toegankelijker te maken 16-09-2020

Woensdag 16 september vond de NIDV ILS-Platform Jaarbijeenkomst plaats in Utrecht. Binnen dit platform trekken Defensie en de Nederlandse Industrie samen op als het gaat om de toepassing van Integrated Logistics Support (ILS). Met de input van de hele branche is het namelijk beter mogelijk om tot een gemeenschappelijk gedragen benadering te komen om nieuwe internationale ILS-standaarden... Lees meer

DMO en Verebus tekenen contract op gebied van Integrated Logistics Support 03-03-2020

Woensdag 26 februari tekenden Hans Dussel, directeur inkoop Defensie Materieel Organisatie, en Pieter van Breugel, directeur Verebus een raamovereenkomst inzake de inhuur van technici met kennis van Integrated Logistics Support (ILS). Binnen deze overeenkomst zal Verebus de komende tien jaar de afdeling Maritieme Systemen van de DMO ondersteunen als het gaat om behoud en ontwikkeling van... Lees meer

Zes Verebussers geslaagd voor RCM level 1 10-02-2020

Afgelopen week volgde een groep Verebussers een RCM-training van Rik Plattel. Alle zes deelnemers zijn geslaagd voor het Reliability-centred Maintenance Level 1 examen.
De scores lagen tussen 88 en 98%. Knap staaltje werk!

Lees meer

ILS Advanced Training 03-02-2020

"Ik heb veel geleerd in deze dagen en kan dit goed toepassen in het werk". Het is één van de reacties die regelmatig terugkomt in de evaluatie van onze ILS Advanced training, die afwisselend gegeven wordt door André Römer, Patrick Fakkert (beide op de foto), Hans Mulder en Cor Bader.

Lees meer

ILS platform van start 16-12-2019

Tijdens ons seminar S1000D in september is het idee geopperd om een ILS platform op te richten. Met de input van de hele branche is het namelijk beter mogelijk om tot een gemeenschappelijk gedragen benadering te komen als het gaat om een succesvolle en pragmatische invoering van nieuwe ILS standaarden. Afgelopen donderdag ging dit platform van start.

Lees meer