Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Verebus Academy

De Verebus Academy richt zich op trainingen voor optimaal gebruik en onderhoud van kapitaalintensieve assets, en voor het ontwikkelen van (bijbehorende) technische documentatie. Met onze leergangen ILS, S-series specificaties, Technisch auteur en Reliability-centred maintenance beslaan we de hele levenscyclus, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met het afstoten. Deze kennis en methodieken dragen eraan bij dat een complex systeem of bedrijfsmiddel gedurende de gehele levensduur tegen de laagste kosten onderhouden en gebruikt kan worden.

Veel van deze methodieken zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de verwerving, het ontwerp en onderhoud van Defensiematerieel, maar hebben inmiddels hun nut ruim bewezen in andere branches, zoals de vliegtuig- en auto-industrie. Ze kunnen dan ook in álle vakgebieden waar gebruik wordt gemaakt van complexe kostbare systemen worden toegepast.

Deelnemers aan onze trainingen zijn:

  • Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de inzetbaarheid van kapitaalintensieve assets bij organisaties zoals Defensie, Rijkswaterstaat, spoorwegen, openbaar vervoer, waterschappen, windturbineparken, zonnecollectorenparken, ziekenhuizen, gebouwbeheer, etc.
  • Hoofdmonteurs
  • Leidinggevenden van onderhoudsafdelingen
  • Engineers (van system engineers tot detail engineers)
  • Leidinggevenden van engineers
  • Asset managers
  • Technisch auteurs

De Verebus Academy biedt vier verschillende leergangen aan: 

Leergang ILS
ILS Introduction
ILS Advanced

Leergang S-series specificaties
SX000i system Introduction
S1000D Introduction
S1000D for Authors
S1000D for Coordinators

Leergang Technisch auteur
Technisch schrijven - basis
Werkwijze technisch auteur

Reliability management trainingen
(in samenwerking met het European Reliability Centre)
Reliability-centred maintenance - Level 1
Reliability-centred maintenance - Level 2
FMEA / FMECA training
Quick maintenance training

Maatwerk
Naast inschrijftrainingen verzorgt de Verebus Academy ook maatwerk, waarbij de inhoud en het niveau van de training wordt afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van maatwerk? Neem dan contact op met de Verebus Academy via academy at verebus dot nl of vul ons contactformulier in.

 

Algemeen 

Voorkennis
Tijdens de introductietrainingen behandelen we de basis, hiervoor is geen specifieke voorkennis nodig. De vervolgtrainingen gaan dieper in op de materie, waardoor het wenselijk is dat de bijbehorende introductietraining al is afgerond. De trainingen binnen één leergang worden daarom in opeenvolgende periodes gepland, zodat het mogelijk is in korte tijd het hele traject te doorlopen. We gaan voor al onze trainingen uit van minimaal HBO werk- en denkniveau bij de deelnemers.

COVID-19
Tijdens de trainingen houden we ons strikt aan de geldende coronamaatregelen. Dat betekent dat we voldoende afstand van elkaar houden en zorgen voor een veilige en gezonde omgeving. Daarnaast vragen we alle deelnemers voor aanvang van de training een gezondheidsverklaring te ondertekenen. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn de training in persoon bij te wonen, bijvoorbeeld omdat er klachten zijn of je in een risicogroep valt, dan bieden we de mogelijkheid de training online te volgen.

 

Meer informatie of inschrijven? Klik hier voor ons contactformulier.

  • Deel dit artikel: