Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Waarom Verebus?

Als werkgever vinden we het belangrijk om jou als medewerker optimaal te faciliteren bij de ontwikkeling van jouw talent en je carrière.

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO Metalektro. We hebben een middelloonpensioenregeling, inclusief een partner- en wezenpensioen, waarbij 50% van de premie door Verebus wordt betaald en 50% door de werknemer. We bieden je tevens een korting op de ziektekostenpremie wanneer je deelneemt aan de collectieve ziektekostenverzekering. Aan het eind van het jaar ontvang je een eindejaarsuitkering en - wanneer je tenminste vier maanden gewerkt hebt in dat jaar - kan je tevens rekenen op een en winstuitkering.

Werk-privé balans

We faciliteren in een goede werk-privé balans. Het aantal uren per week dat je gaat werken is bespreekbaar en we werken met flexibele werktijden. Onze CAO voorziet daarbij in 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen.

Ontspanning en gezelligheid

Een goede gezondheid is belangrijk en voldoende beweging speelt hierin een cruciale rol. Verebus is daarom lid van Bedrijfsfitness Nederland. Wanneer je bij een aangesloten fitnesscentrum (en dat zijn er meer dan 1000) gaat sporten, kan dit met je brutosalaris verrekend worden. Verder organiseert onze personeelsvereniging jaarlijks een aantal leuke activiteiten als musicalbezoek, attractieparkbezoek en sportieve activiteiten, waaraan leden gratis deel kunnen nemen.

  • Deel dit artikel: