Op donderdag 13 juni organiseert de Stichting ALS Nederland voor de 12e keer de Tour du ALS. Honderden wandelaars, hardlopers en fietsers bedwingen die dag Mont Ventoux, met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen ALS. Namens de Koninklijke Marine doet het fietsteam van de Onderzeedienst mee, waarbij de meesten niet één maar wel twee (Meester-route) of zelfs drie keer (Malloot) de berg op gaan. Zo hopen ze de nu nog ongeneeslijke ziekte ALS de wereld uit te trappen.

De onderzeedienst fietst met in totaal 13 man die samen een mooie afvaardiging van de OZB-community zijn: oud-bemanningsleden, nu werkzaam binnen en buiten Defensie, huidige onderzeebootbemanning, en Programma Vervanging Onderzeeboten. Verebus steunt deze sportieve actie natuurlijk van harte en we zijn daarom één van de shirtsponsors van het team. Namens alle Verebusser willen we de fietsers van team Onderzeedienst heel veel succes wensen. Zet ‘m op!

Bijdragen kan nog, dus help team Onderzeedienst nog een stukje verder op weg met een financieel duwtje in de rug! Doneren kan hier.

Meer nieuwsberichten