Maatwerk trainingen

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan gerichte training op het gebied van ILS, S-specificaties en/of technisch schrijven? Dan kan de Verebus Academy dit voor jullie verzorgen. Samen bespreken we de exacte wensen en leerdoelen, waarna onze ervaren vakspecialisten en trainers een trainingstraject samenstellen. Of het nu gaat om een ééndaagse cursus voor het gebruik van specifieke tooling, individuele werkplekbegeleiding of een deep dive in specifieke facetten van het ILS-vakgebied.

Het is uiteraard ook mogelijk om een van onze bestaande trainingen of leergangen af te nemen. Wij zorgen dan voor voorbeelden en oefeningen die naadloos aansluiten bij de praktijk van de deelnemers. Maatwerktrainingen kunnen worden verzorgd op uw eigen locatie, een externe locatie, op ons kantoor in Rijswijk of online. Alle trainingen kunnen in het Nederlands en Engels worden gegeven.

Wil je de mogelijkheden van maatwerk bespreken? Neem dan contact op via ons formulier of stuur een mailtje aan academy@verebus.nl.