Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Leergang Integrated Logistics Support

De ILS-trainingen geven inzicht in de processen, producten en taken voor het onderhoud van een asset of (wapen-)systeem, zodat het systeem de gewenste inzetbaarheid haalt tegen zo laag mogelijke kosten. Het ILS-proces voor een systeem strekt zich meestal uit over meerdere decennia: vanaf het opstellen van wensen en eisen, via ontwerp en realisatie tot exploitatie, onderhoud en afstoten. 

De leergang ILS bestaat uit 5 modules voor ILS professionals. De leergang ILS biedt 2 basismodules in verschillende verdiepingsniveaus waarin alle facetten van ILS worden behandeld. In de gespecialiseerde modules wordt uitgebreid ingegaan op specifieke kennisgebieden.

A. ILS Introduction
B. ILS Advanced
C. Sx000i
D. Fleet Management
E. LCC Analysis

De leergang ILS wordt tweemaal per jaar op basis van open inschrijving aangeboden. De trainingen worden ook als in-company trainingen aangeboden. Bij een in-company training wordt de lesstof aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Heeft u hier interesse in, laat het dan weten via het contactformulier.

Verebus is al sinds de oprichting in 1947 een betrouwbare partner voor het beheren en organiseren van data en informatie. Lees hier meer over de diensten die Verebus levert op het gebied van ILS.

Welke modules zijn voor mij het meest geschikt?

Ik wil begrijpen welke invloed ILS-processen hebben op mijn organisatie.

A

Ik heb de term ILS gehoord en wil kijken hoe ik dit kan toepassen op mijn organisatie.

A

Ik verwerk dagelijks ILS data zoals reservedelen en systeemdocumentatie en wil begrijpen waar deze data voor gebruikt wordt.

B

Termen zoals RCM, FMECA, LSA, RCM, MTA en LORA worden door mijn collega's dagelijks gebruikt, en ik wil echt kunnen meepraten.

B

Mijn opdrachtgever staat erop dat ik gegevens conform ASD Sx000i aanlever.

B + C

We gaan (deels) de SX000i richtlijn implementeren in ons bedrijf, wat heeft dit voor gevolgen?

B + C

Ik verwerk ILS data van meerdere systemen en wil dit handiger doen.

B + D

Ik wil de ILS methodiek ook gaan gebruiken om inzicht te krijgen in en grip te krijgen op de kosten.

B + E

 

 

  • Deel dit artikel:

Meld je nu aan voor de leergang ILS!

Wilt u meerdere modules volgen? Bekijk dan onze brochure.

  • Deel dit artikel:

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in één van onze opleidingen, dan kunt u uw interesse kenbaar maken via het interesseformulier. U krijgt dan bericht van ons wanneer er een nieuwe training van start gaat. Twee weken voor aanvang van de opleiding ontvangt u een definitieve uitnodiging.

  • Deel dit artikel: