Verebus

Hatenboer-Water kiest Verebus als ILS-partner

04-12-2023

Afgelopen week tekenden Verebus en Hatenboer-Water, een wereldwijde speler op het gebied van waterbehandelingsinstallaties, een samenwerkingsovereenkomst met betrekking tot Integrated Logistics Support (ILS) werkzaamheden voor marinegerelateerde projecten. Beide partijen werken momenteel samen aan projecten waar ondersteuning op het gebied van S1000D, S2000M en LSA aan de orde is en op basis van de ervaringen is Hatenboer voornemens komende ILS-werkzaamheden volledig uit te besteden aan Verebus.

"Wij willen ons volledig blijven richten op onze expertise en specialismen, zijnde de hardware en engineeringswerkzaamheden voor waterbehandelingssystemen" zegt Willem Buijs, CEO van Hatenboer. "Wij worden steeds vaker gevraagd ook ILS-informatie te leveren, maar dit laten we liever over aan een daarin gespecialiseerde partij."

"Wij merken inderdaad dat Defensie er meer dan voorheen voor kiest ILS-pakketten mee te laten leveren. Partijen die hier niet in thuis zijn, zijn vaak veel tijd kwijt om invulling te geven aan de complex ogende eisen" voegt directeur Pieter van Breugel van Verebus toe. "Verebus heeft hier ruime ervaring mee en was ook initiatiefnemer van het NIDV ILS Platform. Wij kunnen de eisen beoordelen en zorgen dat de ILS-producten er komen. Wij kijken uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking met Hatenboer Water."

  • Deel dit artikel: