Verebus
  • Nederlands
  • Engels
Implementatie van een CCMS bij ProRail Overige | Technische Informatie

In dit pilotproject heeft Verebus 140 Word documenten van ProRail overgezet naar een Component Content Management Systeem.

Lees meer

Opwerken van de ILS-pakketten voor de Lucht Commando Fregatten en de Patrouille Schepen Defensie | Integrated Logistics Support

In augustus 2015 heeft Verebus Engineering de opdracht verworven voor het opwerken van de Integrated Logistics Support (ILS) pakketten voor de Lucht Commando Fregatten LCF en de Patrouille Schepen (PS).

Lees meer

Implementatie van het onderhoudsgaragemodel voor de FRISC en RHIB eenheden van het Marinebedrijf Defensie | Integrated Logistics Support

Begin 2015 heeft Verebus de opdracht gekregen voor het ondersteunen en afronden van de implementatie van het onderhoudsgaragemodel voor de FRISC en RHIB eenheden van het Marinebedrijf te Den Helder. Hierbij gebruikmakend van de reguliere SAP bedrijfsprocessen, ILS processen met verschillende interne en externe ketenpartners.

Lees meer

Documentatie voor meetvoertuig Defensie | Technische Informatie

Verebus verzorgt de documentatie voor een zeer geavanceerd meetvoertuig: een Radiological, Chemical Reconnaissance System (RCRS). Het kan nucleair, biologisch, radiologisch en chemisch onderzoek doen. De wagen wordt eigendom van de Koninklijke Landmacht.

Lees meer

Documentatie voor onderhoud onderzeeboten Defensie | Engineering, Integrated Logistics Support, Technische Informatie

De Koninklijke Marine heeft vier onderzeeboten van het type Walrusklasse. In dit project verzorgt Verebus documentatie voor het onderhoud aan de installaties van deze onderzeeboten.

Lees meer

Snelheidsverhoging Zutphen - Vorden Rail | Advies Rail, Treinbeveiliging

Voor een betere doorstroming van het treinverkeer wordt het spoorschema op een aantal locaties aangepast, waaronder op het traject Zutphen - Vorden.

Lees meer

Energievoorziening Terborg - Winterswijk Rail | Treinbeveiliging, Energievoorziening

Het baanvak Terborg – Winterswijk wordt aangesloten op het stroomnet van ProRail, waarmee de beschikbaarheid van het spoor omhoog gaat. De energievoorziening voor het baanvak was voorheen nog op het lokale net aangesloten. Verebus is verantwoordelijk voor het nieuwe ontwerp van de energievoorziening van het spoortraject.

Lees meer

Ontwerp spoorlijn Roodeschool - Eemshaven Rail | Advies Rail, Treinbeveiliging

De provincie Groningen wil de trein van Groningen naar Roodeschool in de toekomst een aantal keren per dag laten doorrijden naar de Eemshaven, waar de nieuwe trein moet aansluiten op de boot naar Borkum.

Lees meer

Treinbeveiliging Groningen - Nieuweschans Rail | Advies Rail, Treinbeveiliging

Op het traject Groningen - Nieuweschans wil men in de spits meer treinen laten rijden en tevens de reistijd verkorten. In de gewenste situatie moet de infra geschikt zijn om met meer treinen en met hogere snelheden te rijden. 

Lees meer

Documentatie voor vier scheepsklassen Defensie | Technische Informatie

Voor een internationale opdrachtgever heeft Verebus documentatie geleverd voor vier scheepsklassen. Bij dit project is gewerkt met IDS, het Component Content Management System (CCMS) van Eluxis.

Lees meer

OV-SAAL: Spooruitbreiding Schiphol - Amsterdam - Almere - Lelystad Rail | Treinbeveiliging

Het huidige spoor op het traject Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad (OV-SAAL) kan de groei van het aantal treinreizigers niet aan. Het spoor heeft daarom een flinke uitbreiding nodig.

Lees meer

Site Integration Tests spoorzone Delft Rail | Treinbeveiliging

Delft heeft een ondergronds spoor en station gekregen. Het traject tussen Den Haag en Rotterdam is uitgerust met diverse treinbeveiligingssystemen. Verebus maakte het ontwerp voor de installatie van de diverse systemen en voerde de integratietesten uit.

Lees meer

Treinbeveiliging Maasvlakte West Rail | Treinbeveiliging

Er is een forse toename van de containeroverslag op de Maasvlakte. En Havenbedrijf Rotterdam en ProRail hebben de ambitie om het aandeel in het spoorgoederenvervoer verder te vergroten. Daarom komen er 18 sporen bij. Op Maasvlakte 2 zijn de grote terminals straks het begin- en eindpunt van containertreinen die de haven verbinden met economische centra door heel Europa.

Lees meer

Standaardisatie bedienings- en onderhoudshandboeken Marine & Offshore | Technische Informatie

Huisman Equipment bouwt installaties voor de offshore, waaronder: scheepskranen, pijplegtorens en boorinstallaties. Verebus heeft op de afdeling Technische Documentatie van Huisman een standaard geïntroduceerd en geïmplementeerd voor de bedienings- en onderhoudshandboeken.

Lees meer

As Built Project Thialf Marine & Offshore | Technische Informatie

Binnen de Heerema organisatie is veiligheid prioriteit nummer één. Goede documentatie is daarom onmisbaar. Daarmee heeft iedereen namelijk inzicht in de actuele informatie, waardoor (installatie)projecten en onderhoud efficiënt en veilig uitgevoerd kunnen worden en storingzoeken snel kan verlopen. Naar aanleiding van een eerder door Verebus uitgevoerd onderzoek en advies heeft Heerema een... Lees meer

Opzet Huisman Academy Marine & Offshore | Training & Opleiding

Huisman Equipment wilde een eigen opleidingsinstituut ontwikkelen waar de operators en het onderhoudspersoneel dat de installaties gaat gebruiken, worden getraind. Verebus is nauw betrokken bij de totstandkoming van deze offshore-universiteit: de Huisman Academy.

Lees meer

Handboeken Energiecentrales Uniper Overige | Technische Informatie

Voor energieleverancier Uniper maakt en onderhoudt Verebus de operator handleidingen van de kolencentrales op de Maasvlakte. In de afgelopen jaren is er op die locatie veel ontwikkeling geweest, zo zijn de oude centrales gemoderniseerd, is er een nieuwe centrale bijgebouwd en worden dit jaar de oude centrales uit bedrijf genomen. Verebus heeft deze omschakelingen steeds ondersteund door... Lees meer