22 februari 2024

Sindskort bundelen wij onze krachten op het gebied van documentatie met Foxiz. Verebus en Foxiz vullen elkaar met name in de defensiemarkt uitstekend aan en omdat er binnen deze sector een structurele en groeiende vraag bestaat, is onze samenwerking een logische stap. Onze focus ligt dan ook op technische documentatie in het kader van ILS en technische documentatie die voldoet aan de eisen voor S1000D-datamodules.

Vanaf nu zullen wij nauw samenwerken aan toekomstige projecten. Dit stelt ons in staat om voldoende capaciteit te bieden en tegelijkertijd de hoogwaardige kwaliteit te garanderen die van ons wordt verwacht.

Over Foxiz

Met vele ervaren technisch auteurs die gespecialiseerd zijn in het opstellen van begrijpelijke documentatie heeft Foxiz een vooraanstaande positie verworven in diverse branches. Foxiz heeft een gevarieerd trainingsaanbod opgebouwd, variërend van NEN5509 en de Machinerichtlijn tot doelgroepgericht schrijven en schrijven in MS Word. Dit aanbod stelt zowel het eigen personeel als externe klanten in staat om kwalitatief hoogstaande technische documentatie te produceren.

De Documentatie Academie

Ons gezamenlijke trainingsaanbod hebben we ondergebracht in De Documentatie-academie. Hiermee ontstaat er een zeer uitgebreid trainingspalet voor technisch auteurs en ILS-specialisten, zowel binnen als buiten de defensiemarkt. En dat allemaal op één enkel en uniek platform.

Kijk op www.documentatie-academie.nl voor meer informatie of volg Verebus ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.

Meer nieuwsberichten