Verebus sponsort regelmatig goede doelen. Zo waren er de afgelopen maanden twee evenemenst waar Verebus deelnemers heeft gesponsord. 

Verebusser Rob Wensink reed op 21 mei in Leiden mee met de Distinguished Gentlemans’ ride. De stad Leiden haalde EUR 13.376 op; Rob was in Leiden tweede als het gaat om donaties binnenhalen, mede dankzij een aantal collega’s die nog een duit in het zakje hebben gedaan. Wereldwijd haalde de rit 7,43 miljoen dollar op. De opbrengst wordt geïnvesteerd in initiatieven voor prostaatkanker en geestelijke gezondheid van mannen over de hele wereld via Movember.

De onderzeedienst, één van de vaste opdrachtgevers van Verebus, deed mee aan Alpe d’HuZes. “Dit was de dag waarop het allemaal samenkomt. De sportieve uitdaging, de bezinning, de fundraising, je grenzen verleggen, want… opgeven was en is geen optie!” lieten ze ons weten. “Maar uiteindelijk is er maar één ding wat telt: mede door jullie donaties en die van onze sponsoren hebben we als team Onderzeedienst ca 20000 euro bij elkaar gefietst, en heeft Alpe d’HuZes 2023 zo’n 17 miljoen euro opgeleverd! Dit is een ongelofelijke stimulans om naar een wereld te gaan waarin eenieder die kans op genezing daadwerkelijk kan krijgen.”

Meer nieuwsberichten