Jobs at Verebus

Verebus continuously has interesting vacancies. Do you have questions about any of the positions? Don't hestitate to contact the HRM department via jobs@verebus.nl or call Nadia Balbiani at 070-352 8200. Please note that we expect all candidates to read and speak Dutch at a professional working level.

Current openings

 • ILS Consultant

  Je begeleidt de opdrachtgever bij het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen op het gebied van integrated logistics support. Deze rol kan variëren van operationeel, inhoudelijk tot strategisch.

 • Maintenance Consultant

  Als Maintenance Consultant begeleid je de opdrachtgever bij het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen voor het verbeteren van de betrouwbaarheid, beschikbaarheid, productkwaliteit en kosteneffectiviteit van hun assets.

 • ILS Engineer

  Als ILS Engineer begeleid je en ondersteun je de opdrachtgever bij de inrichting en optimalisatie van logistieke processen, met als doel het garanderen van de vereiste beschikbaarheid van een systeem tegen de laagst mogelijke kosten. 

 • ILS Employee

  Als ILS Medewerker werk je aan opdrachten voor het ministerie van Defensie. Je bekleedt een technische functie, met zowel een coördinerend als uitvoerend karakter.

 • Junior Verebusser – trainee

  Ben jij een echte techneut en heb jij een technische hbo- of wo-opleiding afgerond? Wij dagen je uit én leiden je op als specialist in onderhoudsprocessen, datamanagement en/of technische informatie.

 • Open application

  Denk je dat je op een andere manier een bijdrage kunt leveren aan Verebus of wil je graag dat we je gegevens opnemen in onze database voor toekomstige vacatures?