Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Pieter van Breugel nieuwe directeur Verebus

04-03-2019

Per 1 maart is Pieter van Breugel de algemeen directeur van Verebus Engineering. Hij vervangt daarmee Edwin Franken, die - vanuit zijn rol als directeur TUV NORD Nederland Holding, waar Verebus onder valt - het herstructureringsproces van Verebus leidde na de verkoop van de Railinfra-activiteiten in augustus vorig jaar.

Pieter van Breugel (MSc) heeft de afgelopen 18 jaar als Managing Director in verschillende bedrijven gewerkt, met een focus op het opbouwen en uitbreiden van het bedrijf, zowel in Nederland als in het buitenland. Met Pieter krijgt Verebus een ondernemende Managing Director aan boord die het bedrijf naar zijn volgende fase zal leiden. "Ik ben ervan overtuigd dat Pieter in staat zal zijn om de succesvolle defensie- en maritieme activiteiten van Verebus verder te laten groeien en een aantrekkelijke werkgever te laten zijn voor medewerkers die zich willen ontwikkelen op het gebied van ILS en Asset Management", aldus Edwin Franken.

Pieter is inmiddels vol enthousiasme begonnen. "Dit bedrijf wil ik samen met de kundige medewerkers van Verebus Engineering verder uitbouwen als hèt kennisinstituut op het gebied van Asset Management. Daarbij zullen we onze diensten richten op de hele levenscyclus van de meest kritische assets waar bedrijfszekerheid en cost-of-ownership essentiële sleutelbegrippen zijn."

  • Deel dit artikel: