Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Organisatie

Verebus Engineering is een middelgroot ingenieurs- en adviesbureau met opdrachtgevers binnen de marktsegmenten:

Ons werk varieert van advies, ontwerp en engineering tot en met opzet en beheer van uw technische documentatie. Bij ons kunt u terecht in alle fasen van de levenscyclus van uw systemen en installaties. Ook verzorgen wij training en opleiding van uw mensen. Wij zijn onafhankelijk en werken waar nodig samen met complementaire partners op projectbasis, afgestemd op uw behoefte.

We werken met ca. zestig collega's aan een verscheidenheid van uitdagende technische projecten. Opdrachtgevers kiezen ons als veiligheid, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie belangrijke issues zijn. Denk bijvoorbeeld aan veiligheid bij het werken aan elektrotechnische installaties in schepen of vliegtuigen, betrouwbaarheid als het gaat om technische tekeningen met de meest actuele situatie, en kostenefficiënt onderhoud van materieel.

Verebus is onderdeel van TÜV NORD GROUP. Deze Duitse technisch dienstverlener verleent diensten op het gebied van technisch advies, certificering en uitvoering. Belangrijke markten zijn mobiliteit, keuring en certificering, energie en lucht- en ruimtevaart.

  • Deel dit artikel: