Verebus
  • Nederlands
  • Engels

DMO en Verebus tekenen contract op gebied van Integrated Logistics Support

03-03-2020

Woensdag 26 februari tekenden Hans Dussel, directeur inkoop Defensie Materieel Organisatie, en Pieter van Breugel, directeur Verebus een raamovereenkomst inzake de inhuur van technici met kennis van Integrated Logistics Support (ILS). Binnen deze overeenkomst zal Verebus de komende tien jaar de afdeling Maritieme Systemen van de DMO ondersteunen als het gaat om behoud en ontwikkeling van ILS-kennis, ILS-kunde en ILS–technologieen, technische en materieellogistieke data en informatie en het gecontroleerd onderbrengen daarvan in de geautomatiseerde systemen van de DMO.

Hans Dussel gaf aan dat Verebus een strategische partner is waar het gaat om het borgen van de ILS-kennis die benodigd is voor de bouw en ontwikkeling van militaire (wapen)systemen.
De dienstverlening van Verebus loopt van advies tot en met het invoeren van materieellogistieke data. Afgelopen vijf jaar was Verebus al partner van Defensie op dit gebied; momenteel werken twintig medewerkers mee aan de ILS-plannen en –data van zowel nieuwbouw als de bestaande vloot.  De komende jaren worden veel nieuwbouwprojecten verwacht. Pieter van Breugel: "Naast de huidige medewerkers die wij inzetten op de projecten van DMO richten wij ons ook op aanwas van nieuwe medewerkers. Wij vinden het belangrijk onze positie op gebied van ILS te vergroten, zodat wij ook in de toekomst in de behoefte van de DMO kunnen voorzien."

  • Deel dit artikel: