Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Document Management met DigiOffice

29-04-2019

Als technisch auteurs bij Verebus adviseren we onze klanten over informatiebeheer. Documentatie en documentenbeheer is ons dagelijks werk. Net als onze klanten hebben we hierbij te maken met de beschikbaarheid, vindbaarheid en versiebeheer van grote hoeveelheden bestanden. 

Daarom heeft Verebus onlangs DigiOffice aangeschaft bij IDB. DigiOffice is een document management systeem om het beheer van documenten (maar bijvoorbeeld ook contactpersonen) te stroomlijnen.

Voor ons als auteurs biedt dat mogelijkheden om efficiënter te werken omdat werkstromen, versiebeheer en het samenwerken aan een document automatisch geregeld kunnen worden, en omdat er meer mogelijkheden zijn voor standaardisatie.

Kwaliteitsmanagement wordt eenvoudiger, omdat DigiOffice de werkstromen bewaakt. De kwaliteit zal hierdoor toenemen. Maar ook zullen onze klanten merken dat het heen en weer sturen van documenten een stuk gestroomlijnder gaat worden.

Via de internetbrowser - dus zonder speciale software - kan de klant toegang krijgen tot de relevante bestanden en kan de auteur direct van feedback voorzien. De laatste versie is altijd beschikbaar. DigiOffice regelt de beveiligingsniveau's waardoor alleen mensen die hiervoor geautoriseerd zijn, toegang hebben tot het bestand.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het inregelen van DigiOffice. Wij, de technisch auteurs, staan te trappelen om met dit nieuwe DMS te mogen werken!

  • Deel dit artikel: