Donderdag 30 mei 2024 bereikte ons het bericht dat Hinri Oostingh plotseling is overleden. Voor de naaste collega’s kwam dit als een grote schok, aangezien hij maandag nog gewoon aan het werk was.

Hinri werkte al meer dan veertig jaar bij Verebus. In al die jaren was hij expert op het gebied van coderen, invoeren van reservedelen en het maken van PO-kaarten. Dit deed hij voor verschillende opdrachtgevers, maar vooral voor Defensie. Hinri was een enorme vraagbaak, kende heel veel mensen en heeft ook menig collega ingewerkt.

In de tijd dat Hinri begon bij Verebus, was het nog een baan voor het leven. Veel collega’s die in de jaren tachtig bij Verebus zijn gekomen, hebben tot hun pensioen met hem gewerkt. Er werd veel samen ondernomen, en lief en leed werden met elkaar gedeeld. Collega’s kwamen en gingen, en in de loop van tijd veel veranderde er veel, maar Hinri hield de veranderingen goed bij en liet vaak ook weten wat hij ervan vond. Hij had plezier in zijn werk en de contacten die het met zich meebracht. We zijn hem zeer dankbaar voor zijn loyaliteit en alles wat hij voor Verebus heeft gedaan.

Naast zijn betrokkenheid bij het werk, draaide zijn leven vooral om zijn vrouw en familie, met wie hij een intense band had. Onze gedachten gaan dan ook uit naar Irma, zijn moeder, Mariël, Erwin en overige familie. Wij wensen hen veel sterkte met dit veel te vroege afscheid. Hinri, rust zacht …

Meer nieuwsberichten