Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Marine & Offshore

We werken voor zowel de eigenaren als voor de fabrikanten van assets en systemen in de Marine & Offshore, zoals pijpenleggers, kranen, scheepsinstallaties en schepen. Dankzij onze diensten kunnen systemen en installaties veilig, efficiënt en effectief gebruikt worden. We zijn op de hoogte van de verschillende normen voor technische documentatie die worden opgelegd door onder andere Lloyd's Register (LR), Det Norske Veritas (DNV) of American Bureau of Shipping (ABS).

Projecten waaraan we hebben gewerkt zijn bijvoorbeeld:

  • 'As Built project Thialf', waarin we voor een goede beheerstructuur van de technische documentatie van de Thialf heben gezorgd. 
  • 'Opzet Huisman Academy', waarin we nauw betrokken zijn geweest bij het opzetten van een opleidingsinstituut van Huisman Equipment. In de Huisman Academy worden de operators en het onderhoudspersoneel getraind.

Voor onze klanten in de Marine & Offshore maken we technische documentatie die voldoet aan de richtlijnen van de Class. We maken technische documentatie compleet en doelmatig voor de gebruikers, zowel tekeningen als gebruiks- en onderhoudshandleidingen. We ontwikkelen trainingen en trainingstrajecten voor bedienaars.

We denken ook mee over de logistiek en het onderhoud van systemen. Door goed onderhoud kan een asset efficiënt worden ingezet en kan de veiligheid ten alle tijde gewaarborgd worden.

  • Deel dit artikel: