Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Defensie

We zijn al zeventig jaar betrokken bij nieuwbouw- en onderhoudsprojecten van Defensie, binnen de Luchtmacht, Landmacht en Marine, maar ook in de ondersteunende onderdelen. We werken zowel voor het Ministerie van Defensie als voor internationale Original Equipment Manufacturers (OEM), scheepswerven, integrators, onderhouds- en bevoorradingsbedrijven. Waar nodig werken we samen met complementaire partners op projectbasis, afgestemd op de behoefte van onze klanten.

We werken voornamelijk op het gebied van engineering bij nieuwbouw, mid-life updates en modificaties, maar ook het opstellen van onderhoudsdocumenten en vastleggen van artikelen in Defensiesystemen. Diensten die wij leveren binnen de Defensie projecten zijn met name engineering, technische informatie en Integrated Logistics Support (ILS) uitgevoerd door onze eigen maintenance engineers, technisch auteurs en ILS-specialisten.

Projecten waaraan we gewerkt hebben zijn bijvoorbeeld:

Onze medewerkers werken op verschillende locaties van Defensie aan diverse projecten. Via eigen MULAN werkstations is Verebus aangesloten op het netwerk van Defensie waardoor de werkzaamheden ook op onze kantoren uitgevoerd kunnen worden.

  • Deel dit artikel: