Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Verebus Academy

De Verebus Academy biedt verschillende trainingen. Onze trainingen zijn opgedeeld in twee leergangen, de leergang Technisch Auteur en de leergang Integrated Logistics Support (ILS). De leergang Technisch Auteur biedt 5 verschillende modules voor documentatie professionals. Voor beginnend technisch schrijver tot managers van documentatie afdelingen zijn er modules voor waarin verschillende vakkennis en vaardigheden worden aangeleerd. De leergang ILS biedt 2 modules in verschillende verdiepingsniveaus voor ILS (of Asset Management) professionals. 

Beide leergangen bestaan uit modules die regelmatig als open inschrijving worden aangeboden.

Maatwerk

Naast de trainingen die wij regulier geven, verzorgen we ook maatwerktrainingen. Deze worden afgestemd op de specifieke behoefte binnen uw organisatie. Uw bedrijfsspecifieke situatie en wensen zijn uitgangspunt voor de leerdoelen van de training. Met een maatwerktraining krijgen uw medewerkers een effectieve training aangepast aan hun niveau.

Verebus heeft door de jaren heen vele opleidingen ontwikkeld. Een goed voorbeeld is de opzet van de Huisman Academy waarbij we de uitgebreide informatie van Huisman Equipment omgezet hebben in bruikbaar Engelstalig lesmateriaal voor de operators en onderhoudspersoneel. Daarbij hebben we ook de processen voor de Academy ingericht.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in één van onze opleidingen, dan kunt u uw interesse kenbaar maken via onderstaand aanmeldformulier. U krijgt dan bericht van ons wanneer er een nieuwe training van start gaat. Twee weken voor aanvang van de opleiding ontvangt u een definitieve uitnodiging.

  • Deel dit artikel:

Meld je nu aan voor de leergang ILS!

Wilt u meerdere modules volgen? Bekijk dan onze brochure.

  • Deel dit artikel:

Meld je nu aan voor de leergang Technisch Auteur!

 Wilt u meerdere modules volgen? Bekijk dan onze brochure.

  • Deel dit artikel:

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in één van onze opleidingen, dan kunt u uw interesse kenbaar maken via het interesseformulier. U krijgt dan bericht van ons wanneer er een nieuwe training van start gaat. Twee weken voor aanvang van de opleiding ontvangt u een definitieve uitnodiging.

  • Deel dit artikel: