Verebus
  • Nederlands
  • Engels
Ontmoet ons bij NIDV 11-11-2016

Verebus is donderdag 17 november a.s. aanwezig op de NIDV beurs. De defensiebeurs biedt overheden, defensie-organisaties en het internationale bedrijfsleven zicht op de laatste technologische ontwikkelingen op defensie- en veiligheidsgebied. Voor industrie, politiek, overheid en kennisinstituten is het de enige totaalbeurs op dit gebied in de Benelux.

Indien u de NIDVbeurs bezoekt,... Lees meer

Lessons from a Pressure Cooker Project 03-11-2016

Woensdag 9 november om 16.15 uur houdt collega Meike van den Broek een presentatie bij de TC World Conference in Stuttgart

Lees meer

Werkt ervarend leren beter? 31-10-2016

Donderdag 3 november a.s. houdt onze collega Els Wagenaar een presentatie bij het AMC Seminar over ervarend leren binnen de ILS Academy.

Lees meer

Programma Vervanging Treinbeveiliging 10-03-2016

Dinsdag 8 maart tekenden Verebus en ProRail het contract voor het perceel Weert van het Programma Vervanging Treinbeveiliging (PVT). In deze opdracht worden de traditionele relaisbeveiligingssystemen vervangen door moderne interlocking systemen. Het project wordt, samen met onze partners VolkerRail, Alstom, Two-B en B-Next, in de periode 2016-2018 uitgevoerd.

Lees meer

Verebus en Two-B betrekken nieuw pand in Utrecht 27-01-2016

Per 1 februari nemen Verebus en Two-B engineering hun intrek in een nieuw kantoor aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht. Wij kunnen dan vanuit één 'loket' een multidisciplinair dienstenaanbod op het gebied van railprojecten aanbieden, waarmee tegemoet wordt gekomen aan de vraag uit de markt. Beide bedrijven blijven echter volledig zelfstandig opereren, ieder met zijn eigen identiteit.

Lees meer