Verebus
  • Nederlands
  • Engels
De Verebus Academy presenteert 26-06-2018

Op een cursus wees iemand mij laatst op het begrip "omdenken". Dit nieuwe woord maakte mij gelijk nieuwgierig. Op de website van omdenken.nl staat beschreven hoe je in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunt staan. Sommige dingen doe je al jaren op een bepaalde manier, totdat je er met een frisse blik naar kijkt. Daar houd ik wel van!

Lees meer

Cursus Technisch Engels in het kort 23-01-2018

Binnenkort geven we weer een cursus Technisch Engels. Laatst kwam een veelgestelde vraag op mij af. Is deze cursus wel geschikt voor mij? Ik geef de cursus zelf met veel enthousiasme dus ik ben razend enthousiast. Ik heb wel graag een zaal vol geïnteresseerde deelnemers.
Daarom is het... Lees meer

Geslaagde workshop smaakt naar meer 02-11-2017

De eerste workshop "toekomst van technische documentatie" was een groot succes! De bijeenkomst van 31 oktober werd bezocht door een tiental technische documentatie professionals en werd gemiddeld gewaardeerd met een 8,2.

Het was een gemêleerd gezelschap. Er waren technisch schrijvers van grote marine bedrijven, maar ook van kleine producenten van consumentenproducten aanwezig.... Lees meer

Normen & standaarden, keurslijf of spiekbrief? 06-10-2017

Binnenkort geef ik een lezing over normen en standaarden in technische documentatie. Ik ben daarom nu volop in de stof gedoken en bezig met de welbekende powerpoint presentatie.

Lees meer

Back to the basics 15-09-2017

Een aantal maanden geleden ben ik weer begonnen met werken. Ik was er even 4 maanden uit en ben inmiddels een prachtig zoontje rijker. Toch was het heerlijk om weer op kantoor te zijn. Natuurlijk was het leuk om collega's weer te zien en om het huis weer uit te zijn, maar wat ik het fijnste vond, was dat ik weer aan het werk kon.

Lees meer