Verebus
  • Nederlands
  • Engels

"Problemen oplossen die bij een groot project komen kijken"

Naam: Jelle Deurloo
Functie: Projectcoördinator
Afdeling: Maritiem, Energie, Infra
In dienst sinds: November 2015
Opleiding: Technische Bedrijfskunde

Wat doe je als projectcoördinator?

Ik ondersteun projectmanagers, stuur mensen aan, maak projecten aan in ons systeem en verzorg het administratieve gedeelte van projecten. Bij een deel van een groot internationaal project ben ik coördinator geweest. Ik vond het een leuke uitdaging om in de laatste paar hectische weken alles in goede banen te leiden. De hectiek en het oplossen van problemen die bij een groot project komen kijken, spreken mij erg aan.

Hoe heeft jouw carrière zich ontwikkeld binnen de organisatie?

Ik ben begonnen als Technisch Auteur binnen het grote internationale project waar ik het hierboven over had. Hierbij werkte ik mee aan het maken van documentatie voor vier scheepsklassen. Het was interessant om uit te zoeken de schepen in elkaar staken, maar ik wilde ook doorgroeien. Het aanbod om de functie van projectcoördinator te gaan vervullen greep ik daarom meteen met beide handen aan. In een latere fase van dat project heb ik de levering van deelproducten mogen coördineren. Het is mijn ambitie om door te groeien naar Project Manager.

Wat vind je van Verebus als werkgever?

Verebus is een middelgroot bedrijf, wat als voordeel heeft dat er veel mogelijk is. Als je weet in welke richting je wilt groeien, is er vaak een weg waarin dit mogelijk wordt gemaakt.

Wanneer past iemand goed bij Verebus?

Verebus is opzoek naar verjonging, meer zelfstandigheid van de werknemers en mensen die het in zich hebben om kritische vragen te stellen.

  • Deel dit artikel: