Verebus
  • Nederlands
  • Engels

"Uitzoeken hoe systemen in elkaar zitten"

Naam: Roel van den Bulk
Functie: Jr. Logistiek Medewerker
Afdeling: Defensie
In dienst sinds: December 2015
Opleiding: Elektrotechniek

Wat doe je als logistiek medewerker?

Mijn functie is niet heel duidelijk te omschrijven. Tot nu toe heb ik hoofdzakelijk aan een groot internationaal project gezeten. Hierin heb ik met name technisch auteur werk verricht. In dit project verzorgden we allerlei soorten documentatie voor vier scheepsklassen. Ik heb me vooral bezig gehouden met de Spare Parts Catalogue. Ik vond het erg leuk dat ik binnen dit project veel dingen mocht uitzoeken. Ik mocht bijvoorbeeld uitzoeken hoe systemen in elkaar zitten en geschikte afbeeldingen zoeken. Op dit moment doe ik wat kleine klusjes voor defensie.

Waar haal je voldoening uit in je werk? Waar liggen voor jou de uitdagingen?

Ik hoop met veel verschillende projecten mee te mogen draaien om veel te leren, met veel mensen samen te werken en veel klanten te leren kennen. Ik hou niet zo van routinematig werk en vind het juist leuk om steeds met nieuwe dingen bezig te zijn.

Hoe zou je de sfeer omschrijven?

Er heerst een gezellige sfeer, maar er wordt ook hard gewerkt. Ik werk nu voor defensie en zit daar tussen veel mannen van rond de 60 jaar. Dat zijn heel interessante mensen met elk hun eigen verhaal. Er wordt wel gewerkt aan verjonging, met name binnen defensie. De rest van het bedrijf is al een stuk jonger.

Wat vind je van Verebus als werkgever?

Collega's kijken naar elkaar om. Ook wordt er goed geluisterd naar waar je behoefte aan hebt binnen het werk.

Wanneer past iemand goed bij Verebus?

De mensen zijn hier heel divers. Je past hier goed als je het leuk vindt om veel te leren. Er is geen opleiding die nauw aansluit op het werk en het werk is heel breed.

  • Deel dit artikel: