Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Leergang Integrated Logistics Support

De leergang ILS (Integrated Logistics Support) is opgedeeld in modules die zijn afgestemd op ILS-managers, leidinggevenden en medewerkers met een actieve rol in het ILS-proces.

De ILS-trainingen geven inzicht in de processen, producten en taken voor het onderhoud van een asset of (wapen-)systeem, zodat het systeem de gewenste inzetbaarheid haalt tegen zo laag mogelijke kosten. Het ILS-proces voor een systeem strekt zich meestal uit over meerdere decennia: vanaf het opstellen van wensen en eisen, via ontwerp en realisatie tot exploitatie, onderhoud en afstoten. De leergang ILS bestaat uit 2 modules:

A. ILS Introduction
B. ILS Advanced

De trainingen worden ook als in-company trainingen aangeboden. Bij een in-company training wordt de lesstof aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Heeft u hier interesse in, laat het dan weten via het contactformulier.

Verebus al sinds de oprichting een betrouwbare partner voor het beheren en organiseren van data en informatie. Lees hier meer over de diensten die Verebus levert op het gebied van ILS.

Vul onderstaand aanmeldformulier in als u zich wilt aanmelden voor één van de ILS trainingen.

 

 

  • Deel dit artikel:

Aanmeldformulier ILS Academy

Gegevens opdrachtgever:
Gegevens deelnemer:
Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden