Verebus
  • Nederlands
  • Engels

Verebus Academy

De Verebus Academy biedt verschillende trainingen. Onze vaste trainingen zijn opgedeeld in twee leergangen, de leergang Technisch Auteur en de Leergang Integrated Logistics Support (ILS). Beide leergangen bestaan uit modules die regelmatig als open inschrijving worden aangeboden.

Naast de trainingen die wij regulier geven, verzorgen we ook maatwerktrainingen. Deze worden afgestemd op de specifieke behoefte binnen uw organisatie. Uw bedrijfsspecifieke situatie en wensen zijn uitgangspunt voor de leerdoelen van de training. Met een maatwerktraining krijgen uw medewerkers een effectieve training aangepast aan hun niveau.

Wij hebben dit bijvoorbeeld gedaan op het gebied van railmaterieel, waarbij we maatwerktrainingen ontwikkelde om onderhoudspersoneel bekend te maken met de nieuwste systemen en het nieuwste materieel.
Een ander voorbeeld is de opzet van de Huisman Academy, waarbij we de zeer uitgebreide informatie van Huisman Equipment omgezet hebben in bruikbaar Engelstalig lesmateriaal voor de tientallen operators en onderhoudslieden die getraind moesten worden. Daarbij hebben we ook de processen voor de Academy ingericht.
Voordeel van een maatwerktraining is dat de inhoud wordt gebaseerd op de behoeften van uw medewerk(st)ers. Uw bedrijfsspecifieke situatie en wensen zijn uitgangspunt voor de training.

Heeft u interesse in één van onze opleidingen, dan kunt u uw interesse kenbaar maken via onderstaand aanmeldformulier. U krijgt dan bericht van ons wanneer er een nieuwe training van start gaat. Twee weken voor aanvang van de opleiding ontvangt u een definitieve uitnodiging.

  • Deel dit artikel:

Informatieaanvraag Trainingen en Opleidingen

Gegevens opdrachtgever: